Overig

  Studio Nicola kan nog veel meer voor u betekenen. Gezien de mogelijkheden kunnen we niet al onze diensten en producten omschrijven. Heel veel producten worden ‘custom made’ vervaardigd. Naar uw idee of wens wordt goed geluisterd en meestal zijn wij in staat om een perfect resultaat te leveren, wat precies aan uw wensen voldoet. De afbeeldingen op deze pagina geven een kleine impressie van de mogelijkheden.

Graag brengen wij u ook vlaggen, banieren, beachflags voorzien van uw logo/huisstijl en masten, onder uw aandacht. Want ook deze kunt u natuurlijk prima bij ons bestellen. Banieren zijn langwerpige vlaggen die haaks op een gevel geplaatst worden of aan een mast. Ze vormen een reclamedrager bij uitstek. Ook als het niet waait!

Beachflags zijn er in meerdere soorten en maten en zowel geschikt voor indoor als outdoor gebruik. Bovendien geven ze een feestelijke uitstraling wanneer er meerdere bij elkaar staan. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen doormiddel van een bijgeleverde grondanker of zandzak (het tuinparasol idee).
 
Wilt u meer informatie over al onze ‘overige’ producten?
Klik dan contact hier om in contact te komen met één van onze medewerkers.